Rreth Nesh

Dolofix-i si substancë aktive përmban paracetamol. Paracetamoli ka efekt analgjetik dhe antipiretik.Paracetamoli absorbohet me shpejtësi në traktin gastrointestinal gjatë përdorimit oral.Shumica e njerëzve janë të familjarizuar me paracetamolin si një bar kundër dhimbjes dhe temperaturës.

Pothuajse mungesa e efekteve anësore në traktin gastrointestinal, siguria dhe përdorimi i tij në të gjitha grupmoshat sigurojnë që paracetamoli të mbetet gjithmonë në plan të parë dhe të jetë një analgjetik klasik.

Paracetamoli për herë të parë në klinikë është përdorur në vitin 1955 në Shtetet e Bashkuara (SHBA)

Është një qetësues efektiv i dhimbjes dhe reduktues i temperaturës i përdorur gjerësisht në shumë indikacione dhe doza.

Përdorimet kryesore te DOLOFIX!

DOLOFIX përdoret te dhimbjet e lehta dhe masatere si:

 • right
  Dhimbja e veshit
 • right
  Ethet
 • right
  Kokëdhimbja
 • right
  Migrenë
 • right
  Dhimbja e lehtë deri mesatare
 • right
  Reaksionet pas vaksinimit
 • right
  Osteoartridi
 • right
  Dhimbja e dhëmbit dhe
 • right
  Temperatura

Ku dhe si mund të merrni DOLOFIX?

DOLOFIX hyn në kategorinë e barnave OTC ( bar që mund të merret pa nevojën e recetës mjekësore).

Dolfixin mund ta gjeni në disa forma dhe doza ne treg si tabletë, sirup, sashe

DOLOFIX

 • 500mg
 • Forte 750mg
 • Muscular
 • Night
 • DoloHot

DOLOKIDS

 • 120 mg / 5 ml
 • 200 mg / 5 ml

ALBADOL

 • 100 mg / 5 ml
 • Plus