DoloKids

Dolokids largon ethet dhe temperaturën!

Paracetamol 120 mg/5 ml

Forma famaceutike: Suspension oral

Dolokids lehtëson dhimbjen e daljes së dhëmbëve, dhimbjet e fytit, dhimbje me natyrë tjetër, si dhe redukton temperaturën e shoqëruar me ftohjen, gripin dhe infeksionet e rrugëve respiratore.

  • Qeska një dozëshe
  • Për të gjitha moshat e fëmijëve
  • Merri me vete kudo

Si ta përdorni dolokids?

Dolokids indikohet për përdorim oral.

Dozat duhet të kenë të paktën një distancë prej 4 orëve ndërmjet vete.

Dozimi

Doza e paracetamolit varet nga mosha dhe pesha trupore e fëmijës.

Fëmijët e moshës:
2 – 5 vjet, një doze prej 5 ml, 4 herë brenda 24 orëve

5 – 8 vjet, një doze prej 7.5 ml, 4 herë brenda 24 orëve

8 – 11 vjet, një doze prej 10 ml, 4 herë brenda 24 orëve

Mos jepni më shumë se 4 doza në 24 orë.

Lini të paktën 4 orë në mes të dozave.

Mos jepni më shumë se 3 ditë pa u konsultuar me mjekun apo farmacistin tuaj.

Është e rëndësishme që para çdo përdorimi shishja të tundet