DoloHOT

Me DoloHot, gripi e ka kot

Paracetamol 500 mg + Pseudoephedrine HCl 60 mg+ Chlorpheniramine maleate 4 mg

DoloHot të ndihmon kundër simptomave të ftohjes dhe gripit.

Të ndihmon kundër:

  • Ftohjes
  • Gripit
  • Rintit alergjik (mbyllja e hundës)
  • Teshtima
  • Skuqja e hundës
  • Kokëdhimbja

Forma famaceutike: Granula eferveshente për suspension oral

Përdorimi: DoloHot® mund të përdoret për lehtësimin e simptomave të ftohjes, gripit dhe rinitit alergjik siç janë mbyllja e hundës, sekretimi i shtuar nga hunda, teshtitja, skuqja e hundës dhe syve, ndjenja e djegjes së syve, lotimi i shtuar, dhimbja në regjionin e sinuseve, kokëdhimbja, ndjenja e grithjes së fytit, temperatura e lartë trupore dhe të ngjashme.

Përveç kësaj përdoret për parandalimin e zhvillimit të simptomave të rinitit alergjik.

Dozimi

Të rriturit, të moshuarit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: nga 1 qeskë çdo 8 orë, sipas nevojës.

Mos merrni më shumë se 4 qeska në 24 orë.

Të mos u jepet fëmijëve nën 12 vjeç.

Të mos tejkalohet doza e përcaktuar.

Nëse simptomet tuaja vazhdojnë ose përkeqësohen, ju duhet të konsultoheni me mjekun ose farmacistin.