DoloFix MUSCULAR

Filloni diten pa dhimbje muskulare!

Paracetamol 325 mg + Chlorzoxazone 300 mg

Dolofix Muscular ® është relaksant i muskujve skeletor që përdoret për lehtësimin e spazmave të rënda të muskujve skeletor dhe dhimbjes që i përcjell lëndimet traumatike të muskujve, dhimbjeve të pjesës së poshtme të shpinës, fibrozitis, mialgjitë, tortikolis

Të ndihmon kundër:

  • Dhimbjeve të muskujve
  • Relaksant i muskujve skeletor
  • Dhimbjeve traumaike të muskujve
  • Fibrozitis, mialgjitë, tortikolis

Dolofix Muscular është relaksues i muskujve skeletor i cili përdoret për tu liruar nga spazma apo dhembja e rëndë e muskujve skeletor të shoqëruara me lëndim traumatik të muskujve, dhembja në pjesën e poshtme të shpinës, mialgjia, tortikolisi dhe të tjera.

Kombinimi i dyshes paracetamol/chlorzoxazone në tabletë të vetme si Dolofix muscular, e thjeshtë, ekonomikisht e përballueshme, është kombinimi më ideal për të trajtuar dhembjen e muskujeve

Dozimi

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç – 1 deri në 2 tableta te merren 3 apo 4 herë në ditë në interval jo më të shkurtër se 4 orë, deri maksimum 8 tableta brenda 24 orëve.

Fëmijët 6 deri 12 vjeç – gjysmë deri në një tabletë të përdoret 3 apo 4 herë në ditë në interval jo më të shkurtër se 4 orë, deri maksimum 4 tableta brenda 24 orëve.