DoloFix Grip

Kaloje më lehtë gripin!

Paracetamol 325 mg + Chlorpheniramine 2 mg + Phenylephrine 5 mg.

DoloFix Grip përdoret për lehtësimin e simptomave që lidhen me ftohjet dhe gripin, duke përfshirë dhimbjet, kokëdhimbjen, dhimbjet efytit, ethet. Ai redukton irritimin e hundës të shkaktuar nga ftohjet dhe siguron lehtësim.

  • Lehtësim i simptomave të ftohjes dhe gripit.
  • Lehtësim i dhembjeve, kokëdhembjes, dhembjet e fytit dhe etheve.
  • Lehtësim i hundëve të irrituara dhe sekrecionit të tepruar nga hunda.

Ç'është Chlorpheniramina?

Chlorpheniramina është një antihistamine që redukton efektet e histamines kimike natyrore në trup. Histamina mund të prodhojë simptoma të teshtitjes, kruajtje, sytë e përlotur, dhe rrjedhjen e hundëve.

Ç'është phenylephrina?

Phenylephrina është një decongjestant që zvogëlon ose ngushton enët e gjakut në hundë. Kur keto ene te gjakut jane te dilatuara pra te zgjeruara mund të shkaktojnë mbipopullim te hundës (me c’rast zihet hunda).

Nevoja per Kombinim –Dolofix Grip

Kombinimi i paracetamollit, chlorpheniramines dhe phenylephrines është përdorur për të trajtuar dhe lehtesuar simptomat te shoqeruara me ftohje dhe grip duke perfshire dhimbjet, dhimbjen kokes, ethet, dhimbje të trupit, rrufë si dhe përdoret për të trajtuar rrjedhjen (kullimin) e hundës ose kur ajo zihet , redukton irritimin nazal, teshtitjen, kruajtjen, sytë e përlotur, dhe mbipopullimin e sinuseve qe jane shkaktuar nga alergji te ndryshme, apo të ftohtë të përbashkët, apo grip

Dozimi

Të rriturit, të moshuarit dhe fëmijët mbi 12 vjeç Një deri dy tableta çdo 4 orë, sipas nevojës.

Mos merrni më shumë se 8 tableta (4 doza) ne 24 orë.