DoloFix Forte

Lehtëson dhimbjen menjëherë!

Paracetamol 750 mg

DOLOFIX Forte mund të përdoret për lehtësimin e dhimbjeve të lehta deri te ato mesatare, duke përfshirë dhimbjet e kokës, migrenën, neuralgjitë (dhimbje therese nervore), dhimbjet e dhëmbit, dhimbjet e fytit, dhimbjet menstruale, lehtësimi simptomatik i dhimbjeve reumatike dhe dhimbjet e muskujve, dhimbjet e nervit ishiatik, lumbago, ënjtja dhe shtangimi i nyjeve.
Paracetamoli gjithashtu mund të përdoret për lehtësimin e simptomave të ftohjes dhe gripit dhe për të reduktuar ethet.

  • Lehtësim i dhembjeve të rënda si: Dhembjet e kokës, migrena, dhembjet e fytit, dhëmbit, dhembjet menstruale, dhembjet e muskujve etj.
  • Reduktim të etheve dhe temperaturës
  • Lehtësim i simptomave të ftohjes dhe gripit

Dolofix Forte përdoret për lehtësimin e dhembjeve të lehta të:

Kokës, Migrenës, Neuralgjive, Dhembjeve të dhëmbit, Fytit të thatë, Dhembjeve menstruale, Dhembjeve reumatike dhe muskulare, Ishiasit, Lumbagos, Ënjtjes dhe ngurtësimit të kyçeve. Gjithashtu mund të përdoret për lehtësimin e simptomave të të ftohurit dhe gripit, si dhe për uljen e temperaturës

Dozimi

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç – 1 apo 2 tableta deri në 4 herë në ditë, sipas nevojës

Mos merrni më shumë se 8 tableta në 24 orë