Llojet e Dhimbjeve

Analgjetiket për Fëmijë

Dhimbja, është një simptom që shfaqet shumë shpesh te lëndimet dhe sëmundjet gjatë fëmijerisë, si dhe pas ndonjë intervenimi kirurgjik...

Temperatura

Është një përgjigje natyrale dhe e shëndetshme e trupit tonë kundër infeksioneve dhe aktivizon sistemin tonë imunitar.

Ftohja dhe Gripi

Ftohjet dhe gripi shkaktohen nga viruse që infektojnë traktin e sipërm respirator (hundë, fyt , veshë dhe sinuseve)..

Migrena

Një migrenë është rezultat i ngushtimit të enëve të gjakut në tru dhe në pjesën e prapme të kokës dhe të qafës...

Dhimbjet Dentare

Shkaku më i zakonshëm i dhimbjes së dhëmbit, apo dhimbje në nofulla dhe fytyrë, është pulpitis - që do të thotë...

Dhimbjet e Shpines

Shumica e njerëzve kanë dhimbje shpine nga lodhja muskujve ose ligamenteve. Por disa shpine mund të vijnë nga një...

Ethet

Një ethe është kur temperatura e trupit tuaj rritet mbi normale ( 37.2 ° C ) vjen si mekanizem mbrojtes për të ndihmuar asgjesimin e mikrobeve...

Dhimbjet Periodike - Menstruale

Dhimbjet periodike shkaktohen nga kontraktimet e mitrës ose barkun e nënës. Gjatë kontraktimeve te mitrës trupi i femrës...

Dhimbjet e Qafes

Është e vështirë të dini saktësisht se çfarë e shkakton fibromyalgjinë. Disa njerëz kanë dhimbje pas një sëmundje virale , të tilla si gripi...

Dhimbjet Muskulare

Një tendosje është kur një muskul , tendinë ose ligament është tërhequr apo amortizuar deri ne mbarim te tij...

Dhimbja e Kokes

Dhimbjet e kokës mund të paraqiten ne forma te ndryshme . Një minutë ju mund të ndjeheni mirë, minutën tjetër...